Na ok 30 sztuk ciasteczek:
- płat ciasta francuskiego o wym. ok. 40x30cm
- 2 łyżki płynnego pszczelego miodu (jeśli macie twardy i gęsty należy lekko podgrzać w rondelku, żeby lepiej się rozsmarowywał na cieście)
- łyżka masła
- 3 garści ziaren sezamu
Blog o moim kucharzeniu. Żeby zawsze i wszędzie mieć pod ręką moje ulubione przepisy. Od jakiegoś czasu próbuję swoich sił w dekorowaniu wypieków masą cukrową. W zakładce TORTY prezentuję galerię zdjęć zrobionych przeze mnie tortów w stylu angielskim. Będzie mi ogromnie miło jeśli moje prace staną się dla kogoś inspiracją.
I u Ciebie pyszne ciasteczka:)
OdpowiedzUsuńCzęstuję się jednym:)
Iza:)
Proszę bardzo:)
UsuńJa też jednego pierożka porwałam:)
Krystyna:)
Ten komentarz został usunięty przez administratora bloga.
OdpowiedzUsuńByło naprawdę dobre chcemy więcej ! :)
OdpowiedzUsuńRobiłyście same??? to proszę przynieść kilka bo u nas już nie ma:(
UsuńPyszne :) też uwielbiam ciasto francuskie :)
OdpowiedzUsuńDziękuję;)
OdpowiedzUsuńCiasto francuskie uwielbiam :))) Super ciasteczka :)
OdpowiedzUsuńDziękuję,:)
UsuńAle piękne, warto upiec takie ciasteczka, bo nie ma przy tym dużo pracy, pozdrawiam serdecznie :)
OdpowiedzUsuńSą ekspresowe i bardzo pyszne:) Dziękuję za miły komentarz:)
OdpowiedzUsuń